Hands@Work козметика

Hands@Work претставува козметичка линија за заштита и нега на работливите раце.

Со цел да им се заблагодариме на луѓето кои креираат, поправаат, градат или едноставно се грижат за домакинството, природната козметичка линија на Hands@Work нуди заштита и нега на нивните раце, кои честопати се изложени на агресивни материјали и агенси.

Специјално дизајнираните креми за работливи раце, обезбедуваат заштита, навлажнување, исхрана, регенерација и чистење на кожата.