Радијација – невидливиот убиец

Иновативниот препарат „Mixture blue iodine“ содржи две исклучиво ефикасни компоненти – БИОЛОШКИ АКТИВЕН ЈОД и СУКЦИНСКА КИСЕЛИНА, кои ги намалуваат и неутрализираат ефектите на зрачењето врз човечкото тело и го штитат од тешки компликации и развој на малигни заболувања.

Природна комбинација за машко здравје!

Билките во состав на препаратот Стеарон го потпомагаат зголемувањето на нивоата на тестостерон во организмот. Исто така учествуваат во подобрување на здравјето на простатата, го намалуваат воспалението, го превенираат предвременото паѓање на косата и учествуваат во подобрување на функцијата на уринарните патишта.

Зошто јод и зошто сега?

Корона вирусот, како и сите останати вируси, навлегува и може да живее само во живи – oштетени или заболени клетки на други организми со слаб клеточен и општ имунитет. Здрава, чиста од токсини клетка, не ги допушта лесно вирусите во себе.

Нега на запчињата на вашите најмили

Секое запче во устата вреди како дијамант. Но, додека се појават тие дијаманти, децата поминуваат најчесто еден непријатен, болен, плачлив пат. Кај секое дете тој процес е различен.

Јод во XXI век

Јодот е есенциален меѓу групата микроелементи – хемиски молекули на нашето здравје. Неговата основна биолошка мисија е поврзана со синтезата на тироидните хормони – тироксин и тријодтиронин, кои се толку важни за метаболичките процеси, растот и развојот на човековото тело, што некои научници ги нарекуваат „диригентите на организмот“.

Современ и револуционерен пристап во третманот на акни

Ексклузивната смарт таргет технологија директно ја таргетира пората, каде и започнува процесот на формирање на акната. Благодарение на таа технологија, многу голем процент од активните компоненти се дистрибуираат директно во пората. Тоа овозможува брз и ефективен резултат.

Зошто препаратот е безбеден и нема несакани ефекти?

Прашањето кое најчесто го поставуваат лекарите и пациентите е: „Како да бидеме сигурни дека јодот во новиот препарат Микстура син јод делува само на патогени организми без да ги напаѓа сопствените клетки?“ Ви го приложуваме научно потврдениот одговор на д-р Анна Драгоева – научен консултант на проектот Микстура син јод, Европа:

Препорачани шеми на земање на Микстура син јод како додаток на исхрана

Покрај внатрешната употреба, додатокот на исхрана Микстура син јод е исто така погоден и за локален третман во носот, усната шуплина и грлото (4 својства во 1). На тој начин се прочистуват сите патишта што се изложени на патогени. Овој комбиниран метод е исклучително ефикасен и дава многу брзи резултати при справувањето со потешки вирусни инфекции.

ТАЈНИТЕ НА „МИКСТУРА СИН ЈОД“

Волшебните својства на сукцинската киселина Сукцинската киселина претставува вистински подарок за нас. Таа природно се наоѓа во човечкиот организам. Секојдневно нашиот организам произведува околу 200 грами сукцинска киселина и ја користи за сопствени потреби. За здрав организам оваа количина е доволна. Меѓутоа, кај луѓе кои имаат поголема физичка и умствена активност или зголемен стрес, се …