АКТИВИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПРИРОДНА ВОЈСКА – ИМУНИТЕТОТ!

Со почетокот на есенскиот период и падот на температурите, започнува и идеалната сезона за ширење на вирусите. И „прогнозата“ на виролозите е дека секоја година имаме се потемна и пострашна слика од претходндата. Во денешно време покрај секојдневната појава на нови вируси и агресивни извори на заболувања, „безопасната“ настинка и сезонскиот грип не се за …